Op zondag 27 augustus is er een extra reden om naar de MontMartre Markt te gaan in Doesburg. Want naast de gezellige kraampjes is er deze keer ook een optreden van de Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg.

MDVS Doesburg zal om 14.30 uur een buitenconcert geven, samen met Tjeerd Dijksman. Dat vindt plaats op de stoep van het stadhuis, tegenover De Waag.

Het jaarlijkse buitenconcert van MDVS is nu omgedoopt tot “Muziek op d’n MontMartre”. Reden hiervoor is dat door diverse omstandigheden het traditionele optreden “Muziek an ’t Water” aan de IJsselkade geen doorgang kon vinden.

Daarom is er een andere gelegenheid gezocht om de ingestudeerde stukken te kunnen spelen voor het publiek. Na overleg met de organisatie van de gezellige Mont Martre markt iedere laatste zondag van de maand in de zomerperiode is er een ideale plek voor het muziekcorps gevonden.

MDVS Doesburg heeft onder leiding van dirigent Hans Hilferink Franse muziekstukken ingestudeerd. Dit jaar heeft het orkest de samenwerking gezocht met zanger Tjeerd Dijksman, bekend van zijn franse chansons.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.