De Gasthuiskerk Doesburg heeft het najaarsprogramma bekendgemaakt. Op het programma staan onder andere Stevie Ann, Frans van Deursen, The IKEN Scholar en Marike Jager.

Na een periode die werd gekenmerkt door het uitvallen van vrijwel het gehele voorjaarsprogramma komt Gasthuiskerk Doesburg volgens eigen zeggen in september en oktober ijzersterk uit de startblokken.

Behalve Tata Mirando maken onder andere singer-singwriter Stéphanie Struijk (Stevie Ann), acteur en zanger Frans van Deursen met zijn programma Motel Coyote en rising star Broeder Dieleman hun opwachting op het Doesburgse podium. Oktober eindigt met het leukste comedyfestival van Nederland: Let’s make comedy. Daar tussendoor zijn er exposities, open podia, muziekcafés, poëzie en beeldende kunst.

Op het programma staan dit najaar ook klassieke muziek met onder andere The IKEN Scholars, de theatervoorstelling Hallo Bandoeng!, over de vraag wat het betekent om Indisch te zijn, en een reprise van het unplugged festival Z8erhoek tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek.

Marike Jager is een gevestigde naam in de Nederlandse muziekscene en is in december te gast. Voor de kinderen is er later in het jaar de voorstelling Het Astronautje, naar het boek van André Kuipers. Uiteraard ontbreekt ook de traditionele Christmas Singalong met Zwaan Stam niet.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China