Doesburg Binnenste Buiten heeft een nieuwe samenstelling van het bestuur. Onder andere ondernemer Aloys Seegers, eigenaar van Alfun, is toegetreden om de vijftigste editie van 12 tot en met 15 juli te organiseren.

Het bestuur bestaat nu uit Han Snijders, Peter Houtkooper, Wim Blaauw, Aloys Seegers, Marco Prins en Maarten Lindner. Zij zullen samen met een grote groep vrijwilligers de 50ste editie van Doesburg Binnenste Buiten vorm gaan geven.

Van 12 tot en met 15 juli staat Doesburg volop in de schijnwerpers, want dan vindt de 50-ste braderie plaats in de historische binnenstad. In 1968 begonnen als een bescheiden braderie, die werd opgezet door een groep enthousiaste winkeliers, groeide al snel uit tot een vierdaags festival en werd een van de grootste en bekendste evenementen in de Achterhoek.

Gevarieerd aanbod
Zo’n vijftigste editie gaat iets heel bijzonders worden, een feest voor jong en oud met een zeer gevarieerd aanbod van activiteiten, zo belooft voorzitter Han Snijders.

Natuurlijk zullen de ondernemers de straten vullen met hun kramen en aantrekkelijke aanbiedingen. De horeca zal weer zorgen voor sfeervolle terrassen en de nodige culinaire activiteiten. Straattheater en muziek spelen een belangrijke rol in het geheel en elk van de 4 dagen zal een speciaal thema krijgen zodat er nog telkens weer wat anders te beleven is.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Datzijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.