Nieuwe chef, restaurantnaam en terras voor Stadshotel Doesburg

Stadshotel Doesburg is klaar voor het voorjaar. Het hotelbedrijf heeft een nieuwe chef-kok aangetrokken, de naam van het restaurant veranderd en een compleet nieuw terras voor de deur.

De nieuwe chef-kok is Edward Strick. Hij komt over van Villa Welgelegen in Groenlo en vervangt Alex Peters die voor een baan in het onderwijs heeft gekozen.

‘Edward komt uit de stal van topkok Mike Vrijdag en kookt in de lijn van onze vorige chef, al kiest hij iets meer voor kleuren op het bord’, aldus Joost Smelting van Stadshotel Doesburg.

Het restaurant heeft een naamswijziging ondergaan en heet nu ‘Restaurant de Kade’. Smelting: ‘De drempel om te eten in hotels is vrij groot. Dat is overigens onterecht. Wij proberen de drempel te slechten met meer eigen smoel van het restaurant. Daar hoort een andere naam bij’.

Verder is het terras aangepakt. Stadshotel Doesburg heeft meegelift op het gemeentelijke project “Fleurige Kade”, waarbij de gehele kade onder auspiciën van een landschapsarchitect onder handen wordt genomen.

Smelting: ‘Sinds onze overname van het hotel hebben we veel dingen veranderd. Behalve het terras. Nu is het terras ook aangepakt. Het is bestraat en heeft meer gezellige hoekjes gekregen. Daarnaast is het terras aangekleed met bloemen en planten. Wat blijft is het fantastische uitzicht over de IJssel, de uiterwaarden en de Posbank’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑