Nieuw in Doesburg: autostomerij op locatie

Doesburg heeft er een opvallende ondernemer bij. Deze week is Peter van der Ploeg gestart met een nieuwe dienst: een mobiele autowasserij. Op basis van stoom en slecht drie liter water reinigt Van der Ploeg auto’s op locatie. ‘Ik noem het desinfecteren dankzij stoom’, aldus de eigenaar van Autostomerij Doesburg.


De techniek is toepasbaar op zowel het exterieur als het interieur van de auto. De behandelingen bestaan uit het stoomreinigen en aanbrengen van een waxlaag, waarmee de auto duurzaam wordt beschermd tegen vuil. Omdat er gebruik wordt gemaakt van droge stoom is het ook geschikt om het interieur van de auto mee te reinigen. Het verwijdert geurtjes en desinfecteert.


De autostomerij Doesburg werkt mobiel aan huis, kantoor of locatie. Via www.autostomerij.nl is een afspraak te maken zowel voor individuele klanten als ook voor groepen. Autostomerij heeft een uitgebreid programma aan reinigingsbeurten van interieur en exterieur, het aanbrengen van een glascoating voor meer zicht en veiligheid, verwijderen van dierharen, leerbehandeling tot het aanbrengen van een extra beschermd lakpantser. Stoomreinigen veroorzaakt geen krassen en droogt streeploos op.


Het werkgebied van Van der Ploeg is Doesburg, gemeente Rheden, Duiven en Zevenaar. Een afspraak kan gemaakt worden via 06-14298395, doesburg@autostomerij.nl, www.autostomerij.nl of 0900 221 3333 (€0,35p/min).

2 reacties

 1. Marjon

  Beste heer van der Ploeg,

  Wat een goed initiatief!!
  Een aanwinst voor de regio
  Veel succes gewenst.

 2. hanneke

  Beste Peter,
  ik wens je heel veel succes met je eigen onderneming! Lijkt me een prima concept en hopelijk voor jou n gat in de markt.
  Groeten van een mede IkStartSmarter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑