Nieuwe uitbaters voor restaurant op camping IJsselstrand

Johan Stol en Ewa Choroszkiewicz zijn de nieuwe uitbaters van het restaurant en de cafetaria op camping IJsselstrand. De zaak heet nu Restaurant IJssel, waar het voorheen IJssel & Co heette.

Vanaf Pasen als het campingseizoen start, gaat het restaurant officieel open. In het hoogseizoen is de keuken dagelijks open van 09.00 tot 22.00 uur.

Restaurant IJssel krijgt een uitgebreide menukaart, lunchkaart en dessertkaart. ‘We leggen nu de laatste hand aan de menukaarten. Daar komen onder andere typische Duitse gerechten op voor onze Duitse gasten. Denk bijvoorbeeld aan een gerecht met gekookte aardappelen en zuurkool’, aldus Johan Stol.

Warsteiner
Naast het restaurant runnen Stol en Choroszkiewicz de cafetaria en de aanpalende zaal. Stol: ‘We gaan bingo’s houden en de kinderanimatie gebruikt de zaal in het zomerseizoen. Verder gaan we strandfeestjes voor kinderen organiseren. Lekker bij het kampvuur aan het water zitten’.

Elke vrijdag is het bij Restaurant IJssel pizzadag. Dan zijn alle pizza’s te verkrijgen voor 6.50 euro per stuk. Het biermerk in het horecabedrijf is het uit Duitsland afkomstige Warsteiner.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijnXycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Ik wens de nieuwe uitbaters heel veel sterkte en de zaken goed gaan lopen en dat jullie nog veel betaald personeel in dienst kan gaan gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑