Edelsmederij Tobias heeft de nieuwe voorjaarscollectie van Trollbeads binnen. Het thema si ‘Kindred Spirits’ en staat volledig in het teken van sprookjes.

‘Met deze nieuwe Trollbeads laten we de winter achter ons en kan jij jouw armband helemaal opfleuren. De nieuwe beads zijn prachtig om met elkaar te combineren, maar natuurlijk ook om individueel te dragen’, aldus eigenaar Tobias Verschoor.

Als sieraad van de maand heeft Edelsmederij Tobias deze maand gekozen voor een verfijnd zilveren vlechtwerk. Het gaat om een stijlvolle ketting en armband. Een ring is nog in de maak.

Wie zelf een ontwerp in gedachten heeft, kan deze melden bij Tobias. De kans is aanwezig dat het eigen ontwerp binnenkort in de etalage ligt. Ontwerpsuggesties kunnen per mail worden gemeld bij info@edelsmederijtobias.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Datzijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.