Lezing over Burgers Zoo in Gasthuiskerk in Doesburg

Karolien van der Meijden geeft in een lezing in de Gasthuiskerk op woensdag 15 maart om 20.00 uur een kijkje achter de schermen van Burgers Zoo. Zij laat tijdens haar presentatie opvallende parallellen zien tussen mensen en dieren.

Zo hebben mensapen, net als wij, individuele persoonlijkheden. Ook netwerken dieren op hun eigen manier en bedrijven zij zelfs altruïsme. En net als mensen houden ook dieren van reizen, verzamelen, en kunst maken.

Laat u verrassen door verhalen uit de natuur. De lezing kan worden gezien als voorbereiding op de excursie naar Burgers Zoo, die het NUT op 6 april organiseert.

De avond in Gasthuiskerk Doesburg begint om 20.00 uur. De toegang is gratis voor leden van ’t NUT. Niet leden betalen 2,50 euro. Kaartverkoop alleen aan de kassa.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Datzijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑