NLSUR vervangt Zorg Melodi in Meipoortstraat

In het winkelpand in de Meipoortstraat 16 komt lifestylewinkel NLSUR. De winkel vervangt Zorg Melodi, de zorgwinkel die nog geen jaar heeft gedraaid.

NLSUR is een lifestylewinkel met accessoires voor hem, voor haar en voor thuis. NLSUR hecht aan duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen, maar vooral ook aan een betaalbare prijs.

Je vindt er veel handgemaakte producten uit kleinschalige initiatieven, die meer aandacht hebben voor kwaliteit dan voor een kostbare marketingstrategie.

De initiatiefnemers van NLSUR zijn Erwin en Vikcy van Engelen. Ze beschikken reeds over een webshop en openen binnenkort hun winkel in Doesburg. In het pand waar Zorg Melodi heeft gezeten. Deze zorgwinkel voor ouderen heeft er nog geen jaar gezeten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑