Uitvaartverzorging Patrimonium houdt op dinsdag 12 maart een informatieve avond over huwelijksvermogensrecht (samenleven) met een link naar het erfrecht. Notaris mr. J.A. Te Lindert van notariskantoor Te Lindert uit Doesburg zal op die avond uitleg geven over de laatste ontwikkelingen en wijzigingen op deze gebieden.

Per 1 januari 2018 is de wetgeving op het gebied van huwelijksvermogensrecht ingrijpend aangepast. Wat hebben deze aanpassingen gevolgen voor uw vermogen bij een huwelijk of het aangaan van een geregistreerd partnerschap? Ook de financiële gevolgen van samenwonen zullen aan de orde komen. En wat zijn op langere termijn de gevolgen voor uw erfenis?  

Het is verstandig je hierover goed te laten informeren. Je kunt zo zelf de regie houden over jouw vermogen en de zaken regelen zoals je dat wenst.

De avond is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over dit onderwerp. Tijdens en na afloop van deze avond is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

De toegang is gratis en de avond start om 19.30 uur in het uitvaartcentrum Patrimonium, Meipoortstraat 74 te Doesburg. Het uitvaartcentrum is open vanaf 19.00 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.