Sweet Silver & Co in Gasthuiskerk in Doesburg

Zangtrio Sweet Silver uit het Gelderse Warnsveld zingt op maandag 4 maart vanaf 19.30 uur in de Gasthuiskerk driestemmige jazznummers van vroeger en hedendaagse nummers in een jazzy jasje. De dames doen dat in de stijl van The Andrews Sisters of The Boswell Sisters.

Sweet Silver speelt sinds medio 2017 met een eigen combo; vandaar de toevoeging ‘Co’, dat wordt gevormd door Louis Houët, Wil van Schaik en Ton Damm. In 2014 deed Sweet Silver een gastoptreden bij de wereldberoemde Bratislava Hot Serenaders uit Slowakije.

De laatste jaren trad Sweet Silver in binnen- en buitenland vaak op met The Blue River Jazz Band. Vanaf mei 2017 gaat ieder zijns/haars weegs en gaat Sweet Silver verder met het kleine combo & Co.

De entrée in de Gasthuiskerk is gratis, de drankjes niet. Iedereen is welkom onder het motto Pay as you go away. Tevreden? Laat dat dan merken. Reserveren is niet nodig.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑