Office Design in Doesburg is vrijdag 12 oktober gastheer van een benefietavond van de ondernemersclub Junior Kamer Doetinchem. Het gaat om een benefietavond voor het goede doel Nothing But Nets. Deze organisatie zet zich in tegen malaria in Afrika.


Er vindt tijdens de benefietavond onder andere een veiling plaats, om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. De veiling staat onder leiding van veilingmeester Frank Balte en bevat onder andere kunst, iPad, een wijnpakket tot een dag hulp aan huis.


Met de opbrengst van de veiling worden geïmpregneerde klamboes gekocht om zo de kindersterfte in Afrika als gevolg van malaria te verminderen. Via Nothing But Nets kan voor 10 euro een klamboe worden gekocht waarmee drie kinderen worden beschermd tegen deze vaak dodelijke infectieziekte.


Junior Kamer Doetinchem maakt deel uit van de Junior Chamber International, een internationale trainingsorganisatie, waarin actieve, jonge professionals tot 40 jaar met verschillende achtergronden en beroepen deelnemen. Verder vormt het een zakelijk en sociaal netwerk.