Ondernemer van augustus 2018: Esther Pelgrom

Esther Pelgrom is uitgeroepen tot maandwinnaar van augustus van de wedstrijd Doesburgse Ondernemer van het Jaar. De zangeres kwam afgelopen maand in het nieuws vanwege de overstap ze maakte van winkeleigenaar naar professional in de muziek.

Om maandwinnaar te worden moet een ondernemer een noemenswaardig nieuwsfeit noteren. Voor Pelgrom was dat de aankondiging van een groot theaterconcert later in oktober.

Het verhaal van Esther Pelgrom is even opmerkelijk als opvallend. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij de bekende Doesburgse winkel Ter Steeg Lederwaren, koos ze begin dit jaar voor een carrièreswitch. Tegenwoordig is ze fulltime bezig met muziek.

De lef voor deze bijzondere carrièreswitch is reden geweest om Esther Pelgrom uit te roepen tot maandagwinnaar van augustus. Daarmee doet ze automatisch mee aan de wedstrijd Doesburgse Ondernemer van het Jaar, waarbij een jury uit de twaalf maandwinnaars begin 2019 een overall winnaar kiest.

De ondernemersprijs ‘Doesburgse Ondernemer van het Jaar’ is een initiatief van ondernemershuis Hanzegilde en DoesburgDirect.nl. In de jury, die uiteindelijk de winnaar kiest, zit onder andere burgemeester Loes van der Meijs.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑