Esther Pelgrom stond jarenlang in de winkel van Ter Steeg Lederwaren in de Meipoortstraat. Binnenkort staat ze op het podium om twee theaterconcerten te geven als muzikant en ondernemer.

Pelgrom heeft een carrièreswitch gemaakt en is tegenwoordig fulltime met muziek bezig. ‘Buiten het feit dat ik al jaren verschillende koren dirigeer, fluit speel en zing, zit ik op dit moment in een heerlijke flow met allerlei projecten’, aldus Pelgrom.

Een van die projecten is Autumm Breeze. Het gaat hierbij om twee theaterconcerten in theater De Leeuw in Arnhem. Deze concerten worden op 13 oktober gehouden om 15.30 uur en om 20.15 uur. Theater de Leeuw is gevestigd aan het Leeuwensteinplein 1, niet ver van de Velperweg, de weg die Velp verbindt met het centrum van Arnhem.

In een kleine, intieme setting brengt Esther samen met haar band Breezin’ een grote diversiteit aan songs ten gehoren. Een groovy mix van soul, pop en jazz zorgt voor een warme sfeer en vertelt het verhaal op eigen persoonlijke wijze.

‘Nadat ik mij jarenlang heb ontwikkeld als musicus op zang, directie en op fluitgebied, is het tijd om als soliste naar buiten te treden. Dat doe ik vanuit mij bedrijf ESTHER__’, aldus Esther.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.