Ter Steeg Lederwaren is uitgeroepen tot maandwinnaar van de nieuwe wedstrijd Ondernemer van het Jaar. De Doesburgse winkel is tot maandwinnaar uitgeroepen vanwege het winnen van een belangrijke landelijke vakprijs eerder deze maand.

Ondernemer van het Jaar is een nieuw initiatief waarin DoesburgDirect.nl elke maand een bedrijf of ondernemer tot maandwinnaar uitroept. Dit bedrijf krijgt de prijs omdat het die maand een opvallende prestatie heeft geleverd.

Aan het eind van het jaar kiest een vakjury uit de twaalf maandwinnaars een overall winnaar; de Ondernemer van het Jaar. De komende weken wordt de wedstrijd meer vormgegeven en zal er extra informatie komen over vakjury, opzet en partners.

Story Telling Award
Maar de eerste maandwinnaar is bekend. Het is Ter Steeg Lederwaren geworden omdat de oer-Doesburgse winkel in de Meipoorstraat eerder deze maand de Story Telling Award gewonnen. De Doesburgse winkel won met grote afstand op de concurrentie de landelijke prijs in de categorie Leather and Shoes.

Voor de redactie van DoesburgDirect.nl is het winnen van deze landelijke vakprijs reden om Ter Steeg Lederwaren uit te kiezen als maandwinnaar en daarmee in de race te brengen om eind van het jaar in aanmerking te laten komen voor de nieuwe ondernemersprijs van Doesburg.

Parels van de lokale economie
‘Wie inzoomt op de lokale economie ziet prachtige ontwikkelingen en initiatieven die veelal vanuit passie ontstaan. Lokale ondernemers geven de stad kleur en zorgen voor de noodzakelijke dynamiek in onze Hanzestad. Met deze wedstrijd willen de parels van de lokale economie in de schijnwerpers zetten’, aldus Richard Kok van DoesburgDirect.nl.

DoesburgDirect.nl is in gesprek met een potentiële partner om de wedstrijd nog meer cachet te geven. Daarover wordt op korte termijn meer bekend.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.