Zangtrio Sweet Silver uit het Gelderse Warnsveld bestaat uit Sabine Harmsen, Sabine van Oostveen en Marjolein Abbink. Sweet Silver zingt op maandag 5 februari vanaf 19.30 uur heerlijke driestemmige jazznummers van vroeger, afgewisseld met hedendaagse nummers in een jazzy jasje en veelal in de stijl van The Andrews Sisters of The Boswell Sisters.

Sweet Silver speelt sinds mei 2017 met een eigen combo dat bestaat uit Louis Houët, piano en trompetviool, Wil van Schaik, basgitaar en Ton Damm, saxofoon en klarinet. Het trio trad voor het eerst op met dit nieuwe combo tijdens Doesburg Jazz op zaterdag 11 november 2017.

Elke eerste maandag van de maand kunt u in de foyer van de Gasthuiskerk luisteren naar, spreken over en genieten van jazz en … goed gezelschap. De entrée is gratis, de drankjes niet. U bent van harte welkom onder het motto Pay when you go away. Was u tevreden? Laat dat dan merken. Reserveren is niet nodig!

Maandag 5 februari, 19.30 uur. De toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.