Hapas & Tapas bij de Bouche is uitgeroepen tot maandwinnaar van de prijs Ondernemer van het Jaar. Aanleiding is de veelbelovende start van dit nieuwe restaurant.

Jarenlang was restaurant La Boucherie in de Boekholtstraat een vertrouwd gezicht voor lokale en regionale smulpapen. Maar in het najaar van 2016 sloot het restaurant de deuren. Ondanks enkele schermutselingen rondom eventuele nieuwe eigenaren bleef de eetgelegenheid dicht.

Tot twee weken geleden toen Peter Paul Tazelaar en Doro van Vogelpoel de deuren weer openden voor een laagdrempelig restaurant waarin het delen van gerechten centraal staat.

De opening van Hapas & Tapas bij de Bouche zorgde voor veel reacties en aandacht waarbij sprake was van een vliegende start. Reden genoeg om Hapas & Tapas bij de Bouche uit te roepen tot maandwinnaar van de lokale prijs Ondernemer van het Jaar.

Daarmee plaatst het restaurant zich voor de jaarwedstrijd waarbij alle maandwinnaars worden gewogen door een jury. Daaruit wordt begin 2019 een winnaar gekozen die zich de Doesburgse Ondernemer van het Jaar 2018 mag noemen.

De nieuwe prijs is een initiatief van DoesburgDirect.nl en ondernemershuis Hanzegilde. Eerdere maandwinnaars zijn goudsmid Laura Egbers (mei), Kunstburg (april), Only for Men (maart), Gietburg Group (februari) en Ter Steeg Lederwaren (januari).

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.