Door Mode is uitgeroepen tot Doesburgse ondernemer van de maand maart. Aanleiding hiervoor is het 10-jarig bestaan van de kledingzaak en het houden van een succesvolle jubileum-modeshow.

Al 10 jaar lang runt Dorine Maresch de dameskledingzaak Door Mode op de hoek van de Kerkstraat en de Kloosterstraat in het centrum van Doesburg. Sinds enkele jaren heeft ze ook een winkel aan de overzijde van de straat, genaamd Labels by Door.

Het jubileum en de bijbehorende modeshow in de Gasthuiskerk is voor de organisatie van de wedstrijd ‘Doesburgse Ondernemer van het Jaar’ reden om Door Mode uit te roepen tot maandwinnaar. Door Mode begon 10 jaar geleden in de crisistijd.

Als maandwinnaar is Door Mode automatisch genomineerd voor de jaarprijs, die begin 2020 bekend wordt gemaakt. Eerder dit jaar gingen de maandprijzen naar het nieuwe horecabedrijf De Stadstuin (februari) en transportgigant Rotra (januari).

Begin dit jaar werd de eerste winnaar van deze nieuwe ondernemersprijs van Doesburg bekendgemaakt. Tijdens een feestelijke avond met alle maandwinnaars ging de hoofdprijs naar speciaalzaak Kunstburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.