Ondernemer van oktober 2018: Xycleservice

Xycleservice is uitgeroepen tot ondernemer van de maand oktober. De fietsspeciaalzaak krijgt deze prijs vanwege het jaarlijks houden van een gratis check op fietsverlichting.

In de herfst, als het eerder donker wordt, is het vanwege de veiligheid van groot belang om fietsverlichting te controleren. In samenwerking met de wijkraad Beinum houdt Xycleservice jaarlijks een verlichtingscheck. Daarbij worden, indien nodig, lampjes gratis vervangen.

Voor de organisatie van de ondernemersprijs Doesburgse Ondernemer van het Jaar reden om de aankondiging van de gratis lampencheck te bekronen met de maandprijs. Daarmee komt Xycleservice in aanmerking voor de overallprijs, die begin 2019 wordt uitgereikt.

De prijs Doesburgse Ondernemer van het Jaar is een nieuw initiatief van ondernemersnetwerk Hanzegilde en het lokale onlineplatform DoesburgDirect.nl. Elke maand wordt een winnaar gekozen op basis van een opmerkelijk nieuwsfeit in de media. Alle maandwinnaars worden begin 2019 door een jury beoordeeld. Tijdens een feestelijke avond in februari wordt de uiteindelijke winnaar gekozen.

Xycleservice is een fietsspeciaalzaak aan de Leigraafseweg op bedrijventerrein Beinum-West. De zaak wordt gerund door Camiel Banda en levert fietsen voor elk segment.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg, Bennie’s Barber Shop en Djoke.nl.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑