Drie partijen hebben een ondernemer naar voren geschoven als lijsttrekker tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen in Doesburg. Dat zijn Stan Hillenaar (CDA), Walter van Ditmars (D66) en Kees van Immerzeel namens GroenLinks op de gezamenlijke kieslijst met PvdA.

Stan Hillenaar is nieuw in politieke veld. De eigenaar van Hillenaar Optiek in de Kerkstraat voert de lijst aan van het CDA.

Walter van Ditmars van D66 runt in de kelder van Het Arsenaal een wijnhandel. Hij is de lijsttrekker van D66 komende Gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar en al enkele jaren raadslid.

Kees van Immerzeel is zzp’er en eigenaar van IDO Doesburg BV. Hij is namens GroenLinks raadslid en staat als hoogste van zijn partij genoteerd op de gezamenlijke kieslijst met PvdA.

Op de Stadspartij na hebben alle partijen hun kieslijst inmiddels kenbaar gemaakt. De gemeenteraadsverkiezingen staat gepland op 21 maart 2018.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.