Ondernemers gekozen voor nieuwe vereniging in Doesburg

Vier ondernemers zijn gekozen om zitting te nemen in de nieuwe ondernemersvereniging van Doesburg, nu door de verplichte reclameheffing voor het ondernemersfonds een feit is. Het gaat om Tobias Verschoor van Edelsmederij Tobias, Jan Blankenspoor van woonwinkel Het Bovenhuys, Ton van Stiphout van Het Arsenaal en Lia Makarawung van kledingzaak Loet All Wear.

 

Het nieuwe bestuur is gekozen door de aanstaande leden van de ondernemersvereniging. De eerste 4 van de in totaal 10 aangemelde ondernemers zijn geworden: Tobias Verschoor, Jan Blankenspoor, Ton van Stiphout en Lia Makarawung.

 

‘Mooie diversiteit in branches’, laat Roy Kappert namens het stoppende DOV weten. Kappert: ‘Dit is het bestuur van de nieuwe ondernemersvereniging en tegelijkertijd de afvaardiging ondernemers voor het 7-koppige bestuur van het ondernemersfonds SDCB’, aldus Kappert.

 

 

1 reactie

  1. a. g. schrader

    Eindelijk is het dan zover, vorig jaar augustus schreef ik dat ik als burger van Doesburg de wens koesterde dat alle ondernemers van Doesburg in een grote vereniging zouden worden ondergebracht, zowaar mijn wens is in vervulling gegaan. Als het bestuur van deze vereniging er de schouders onderzet, voorspel ik dat het al zeer binnenkort z’n vruchten afwerpt. Chapeau!

    Succes toegewenst door Ap Schrader

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑