Ondernemers verhuizen in Het Arsenaal in Doesburg

Arvore Casa en Van Ditmars Wijnkoperij hebben de kapel van Het Arsenaal gehuurd. Onder de noemer ‘Wine en Design’ bieden ze ruimte aan voor presentaties en de verkoop van meubels en wijnen.

De samenwerking is onder andere het gevolg van een aantal verschuivingen binnen Het Arsenaal. Zo is Alba Malts gestopt en breidt Eaglesburn Distillery uit met een extra ruimte in de kelder.

Naast het stoken van gin, whisky en wodka, zijn er per 1 september ook mogelijkheden voor proeverijen en workshops van Eaglesburg Distillery.

Avore Casa was eerder gevestigd op de tweede verdieping van Het Arsenaal en zetelt nu dus in de kapel, samen met Van Ditmars Wijnkoperij die in de kelder was gevestigd. Arvore Casa staat bekend om hun design reprise. Van Ditmars Wijnkoperij is gespecialiseerd in Franse wijnen.

Het Arsenaal staat bekend als horecabedrijf, maar huisvest nog vele andere bedrijven. Ook is er een filmzaal in het monumentale pand.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑