De IJsselhoeve in Doesburg staat zaterdag 27 oktober in het teken van een gezellige Amsterdamse avond. Er is een speciale thema-avond in elkaar gezet.

Maak u klaar voor een avond vol kitsch, bling-bling en Amsterdamse meezingers; recht uit het hart, luidt de aankondiging onder de noemer ‘Bij ons in de Jordaan’. In de Amsterdamse feestzaal in de IJsselhoeve staat alles gereed voor een echte Amsterdamse Topavond.

Denk je aan Amsterdam, dan denk je al snel aan de grachten, de Jordaan, Café Bolle Jan en volkszangers. De thema-avond begint om 20.00 euro en eenmaal binnen word je ontvangen met bubbels. Vervolgens zet DJ Henry de bekendste Amsterdamse hits in.

Denk daarbij aan hits als ‘Je loog tegen mij’, ‘Bloed, zweet en tranen’ en ‘Geef mij maar Amsterdam’. Als verrassing treedt er op 27 oktober een van de allergrootste volkszangers uit Amsterdam op.

Rond 23.00 uur kunnen bezoekers genieten van een oer-Hollandse frietkraam en om 00.30 uur is de Amsterdamse avond afgelopen. Een ticket kost 37,50 euro per persoon en is all-inclusive. Reserveren kan door te bellen met 0313-474444, of door een mail te sturen naar info@ijsselhoeve.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.