Het in Doesburg gevestigde en landelijk bekende keverspecialist Hot Rod bestaat dit jaar 40 jaar. Om stil te staan bij deze mijlpaal vindt op 22 september een bijzondere open dag plaats op bedrijventerrein Beinum.

Hot Rod is gespecialiseerd in klassieke Volkswagens en is gevestigd aan de Leigraafseweg 13 op bedrijventerrein Beinum in Doesburg.

Op zaterdag 22 september vindt er van 10.00 tot 16.00 uur een open dag plaats. Voor kinderen is er een aantal activiteiten zoals onder andere een springkussen en knutseltafeltjes.

Voor de grote VW-liefhebbers zijn er op verschillende plekken op het bedrijventerrein tal van bezigheden. Denk daarbij aan het bezichtigen van de nieuwe plaatwerkerij en spuiterij, en kunnen bezoekers een kijkje nemen in een professionele fotostudio voor auto’s.

Ook is er een horecabedrijf aanwezig om de bezoekers te voorzien van een hapje en een drankje.

Eigenaar Henk Hendriks nodigt Doesburgers uit om een kijkje te komen nemen op de open dag. Verder roept hij mensen die in het bezit zijn van een oude VW op om deze auto mee te nemen op 22 september.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.