Het jaarlijkse evenement Kleurrijk Doesburg vindt dit jaar plaats op 8 september. Rode draad van het evenement zijn modeshows die georganiseerd worden door Doesburgse kledingzaken.

Als rode draad in dit evenement vindt om 13.00 uur, en bij goed weer om 14.30 uur, een modeshow plaats op de driespong Meipoort- Ooipoort- en Kerkstraat. Deze modeshow wordt muzikaal begeleidt door DJ ICEMAN. Een lady speaker presenteert de modeshow.

De modellen zullen de najaarscollecties showen van de modewinkels uit Doesburg. Tijdens de modeshow worden er heerlijkheden van Doesburgse ondernemers uitgedeeld aan de bezoekers.

De deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan een kleurrijke vlag. Verschillende ondernemers hebben op deze zaterdag kleurrijke acties.

De volgende winkels doen mee aan Kleurrijk Doesburg:

Appel en Ei

Stijl Iconen

Pand 41

Jet’s Style

Kadoes

NLSUR

Le Cherie lingerie

Door Mode

Labels by Door

ZIN Doesburg

Jack in the Box

Wereld Winkel

Kunstlab

 

De hapjes tijdens modeshow worden verzorgd door:

Hans ouderwets Lekker

Keurslagerij De Worstepinne

Echter Bakker Koenen

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.