Het bezoek van Peter Buwalda aan de Gasthuiskerk in Doesburg op vrijdag 23 november gaat niet door. Buwalda heeft de komende weken meer tijd nodig voor het schrijven van zijn nieuwe roman.

Die nieuwe roman, genaamd Otmars zonen, zou onderwerp van gesprek zijn tijdens het bezoek van Buwalda. Om de roman te voltooien heeft Buwalda nu meer tijd nodig en is er een streept gezet door zijn bezoek aan de Gasthuiskerk op 23 november.

Het is nog onduidelijk wanneer en of Buwalda nog naar Doesburg komt. De Gasthuiskerk laat weten dat mensen die al een ticket hebben gekocht het aankoopbedrag terug krijgen gestort. Of ze kunnen hun ticket voor Buwalda inruilen voor een andere voorstelling of evenement.

Peter Buwalda was een van de blikvangers van het najaarsprogramma van de Gasthuiskerk. Andere opvallende namen zijn onder andere Sonja Barends en Özcan Akyol.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.