Ondernemershuis Hanzehuys in Doesburg leeg

Het Hanzehuys in Doesburg is leeggehaald. Sinds vandaag is alle meubilair in het ondernemershuis verdwenen. Wat er exact aan de hand is, is niet bekend. Wel is duidelijk dat het ondernemershuis, gericht op het nieuwe werken, een moeilijke start kende. Het Hanzehuys opende op 22 maart officieel haar deuren. Enkele maanden daarvoor was het al in gebruik. Net twee maanden na de officiële opening lijkt het doek te zijn gevallen voor de onderneming van Harko Sterk en Marcel Opgenoort.Sinds de opening liep het niet storm met flexwerkers uit Doesburg en omgeving. Enkele weken geleden moest afscheid worden genomen van de enige medewerker van de organisatie.


Op Twitter laat het Hanzehuys weten dat de geplande thema-avond over ‘de cloud’ niet doorgaat en dat een nieuwe datum volgt. In een toelichting laat mede-eigenaar Harko Sterk weten dat de meubelleverancier heeft besloten de spullen uit het pand te halen. Niet alle meubilair is weg en ook het koffieautomaat staat nog in het pand. Sterk hoopt snel met meer informatie en een oplossing te komen.

1 reactie

 1. isabella

  Dag,

  Een idee: oplossing, ga het Hanzehuyse, voor kunstenaars of voor mensen die ruimte zoeken, voor hun activiteiten te gebruiken.
  Zelf zou ik 1 grote ruimte voor 15 euro in de maand willen huuren. voor een leuk Atelie.Waar je lekker voor je zelf aan het werk kan gaan. zo lang het Huis leeg blijft.
  Ik heb een oude Ambacht, vilten. dus ben nog op zoek naar een leuke ruimte, maar niet meer als 15 euro voor water + strom. meer geld heb ik niet. Ben hobbymatig bezig. Moeder.
  Als het huis weer in gebruik komt, kan ik zo weer er uit.
  Maar zo lang het huis leeg is, kan ik misschien gebuik van maken ?
  Zo gebuurt dat ook bij oude scholen, zo als het oude Zuthpen ROC gebouw, nu zijn daar wel 5 verschrillende kunstenaars. die voor het water + strom betalen. een gratis ruimte hebben.
  Zo is het gebouw niet leeg, een woordt gebruikt.
  Is dat een idee ?
  Groetjes
  isabella

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑