Only for Men kondigt een samenwerking aan met Donkervoort Automobielen en komt met Dinkervoort Wear, een kledinglijn die past bij de uitstraling van het autobedrijf.

Het gaat om een exclusieve, casual-chique, kledinglijn voor mannen die zich identificeren met de kernwaarden van Donkervoort. Met deze exclusieve samenwerking wordt de toegang tot het iconische Donkervoort-gevoel in 2017 toegankelijker voor een veel grotere groep liefhebbers, zo laat Only for Men weten.

Elk item in de exclusieve Donkervoort Wear is ontworpen om de activiteiten en levensstijl van de echte Donkervoortrijder te weerspiegelen. Overeenkomstig de wijze waarop Donkervoort zijn sportwagens bouwt, bestaan de Donkervoort Wear collecties uit hoogwaardige materialen en heeft deze een luxe afwerkingsniveau.

Donkervoort D8 GTO RS
De eerste Donkervoort Wear collectie door Only for Men bestaat uit colberts, truien, overhemden en polo’s, die de karakteristieke merkwaarden van beiden merken reflecteren.

In de voorjaarscollectie vind je ook een speciale RS polo die verwijst naar de splinternieuwe Donkervoort D8 GTO RS. Tevens zijn vanaf mei een aantal ‘Donkervoort Icons’ in de collectie opgenomen, die het echte Donkervoort-gevoel nog verder onderstrepen.

Icons Collection
Een opvallend item uit deze Icons Collection is bijvoorbeeld een lichtgewicht colbert, welke geheel kreukvrij blijft in elke situatie. De drager van dit jasje stapt – ook na het vertonen van zijn stuurmanskunsten tijdens een uitdagende toertocht – weer volledig representatief uit zijn Donkervoort.

Arthur Feenstra, mede-eigenaar Only for Men, over de samenwerking: ‘We zijn twee spraakmakende familiebedrijven die onze krachten bundelen. Het afgelopen jaar hebben in nauwe samenwerking met Donkervoort deze collectie ontworpen. We zijn dan ook trots om de Donkervoort Wear te onthullen en dat we met dit unieke automerk mogen samenwerken. De combinatie mannen en auto’s: dat moet een succes worden’.

De Donkervoort Wear is vanaf maart 2017 exclusief verkrijgbaar bij Only for Men en in de shops van Donkervoort Automobielen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.