Only for Men is de komende vier seizoenen kledingsponsor van voetbalclub De Graafschap. Het contract werd onlangs getekend, nadat Only for Men met zijn Mensperience winkel in Doesburg al een jaar lid was geweest van de Business Club van De Graafschap. Voor beide partijen is de nieuwe verbintenis hierop een logisch vervolg.

 

De verbintenis houdt in dat Only for Men gedurende vier jaar een complete kledinglijn zal ontwikkelen voor bestuur, technische staf, spelers en de commerciële afdeling van De Graafschap. Een tailormade concept dat zal bestaan uit onder meer kostuums, shirts, jassen, schoenen en accessoires.

 

Met deze verbintenis toont Only for Men een duidelijk commitment, want vier jaar is volgens eigen zeggen voor een dergelijk sponsorschap ongewoon lang. Only for Men voelt zich dan ook sterk verbonden met de voetbalclub uit Doetinchem.

 

‘Voor beide partijen geldt dat ze in hun discipline toonaangevend zijn in de regio. Met Mensperience in Doesburg is Only for Men een belangrijke speler in de herenmodebranche, zoals De Graafschap dat is in het voetbal. Daarnaast voelen de klanten van Only for Men zich zeer betrokken bij het voetbal, waardoor de relatie met De Graafschap extra betekenis krijgt. Only for Men hoopt de komende jaren samen met De Graafschap veel succes te behalen en zijn naamsbekendheid verder te vergroten’, aldus een woordvoerder van Only for Men.

 

Bij Mensperience draait het niet alleen om actuele mannenmode, maar om alles wat mannen bezighoudt. Daarom verrast Mensperience haar klanten aan het einde van elke maand graag met bijzondere ‘only for men’ evenementen, die het leven meer kleur geven. Daarbij zoekt Mensperience voortdurend de samenwerking met de regio op. Van wellness tot reizen, van fashion tot auto’s: heel Doesburg en omgeving wordt bij Mensperience betrokken. Ook de sportieve samenwerking met De Graafschap past naadloos in die gedachte.