Only for Men haalt 10.000 euro op voor goede doel

Only for Men, met hun hoofdwinkel in Doesburg, heeft vorig jaar ruim 10.000 euro opgehaald voor onderzoek naar prostaatkanker. Dat geld is opgehaald door diverse activiteiten bij de kledingwinkels.

Only for Men vertegenwoordigt volgens eigen zeggen de mannen van nederland op het gebied van mode, maar zet zich ook in voor mannen die zich in een minder positieve positie bevinden. Met de Mannen voor Mannen Stichting wordt geld ingezameld voor prostaatkanker. Zo is in 2018 ruim 10.000 euro opgehaald voor deze stichting.

Prostaatkanker is één van de meest voorkomende ziektes onder de Mannen van Nederland. Ruim 10.000 mannen per jaar krijgen deze ziekte. De Mannen voor Mannen Stichting zamelt geld in voor het KWF om onderzoeken te steunen, extra voorlichtingen te geven en patiënten te ondersteunen.

Ook dit jaar zijn er vele activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen. In alle Only for Men winkels staan doneerboxen waardoor iedereen een steentje kan bijdragen. Ook zijn er in de winkels armbanden verkocht, waarvan de volledige opbrengst naar de stichting is gegaan.

Naast de doneerboxen en de armbanden in de winkels, heeft de Mannen voor Mannen Stichting het afgelopen jaar diverse evenementen georganiseerd om extra geld in te zamelen voor het KWF. Zo hebben is in maart het Only for Men tennistoernooi gehouden en is dit jaar twee keer, in mei en september, de Only for Men Ride georganiseerd. Samen met Johnny Hoogerland en Michael Boogerd hebben fanatieke fietsers een route afgelegd door Waalwijk en Veghel op wielrenfietsen.

Ook is er speciale wielrenkleding ontworpen die de fietsers konden kopen. Het einde van het jaar is afgesloten met een loterij. Klanten konden in alle winkels een lot kopen waarmee ze kans maakten op mooie prijzen. Tot slot hebben we naast onze eigen georganiseerde events ook nog meegedaan aan de Vestingloop in ‘s-Hertogenbosch. De opbrengst van alle events is uiteraard naar de stichting gegaan.

Ook in 2019 gaat de stichting weer hun best doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen en zich in te zetten voor prostaatkanker. Wil jij ook een steentje bijdragen aan de Mannen voor Mannen Stichting? Neem dan deel aan één van de activiteiten of doneer een bijdrage op NL09ABNA 0612 7465 85 t.n.v. Mannen voor Mannen Stichting. 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑