Only for Men gaat de winkeltijden aanpassen op zaterdag. Wie zaterdag de kledingzaak aan de Barend Ubbinkweg bezoekt, kan vanaf 30 maart terecht tot 18.00 uur in plaats van 17.00 uur.

Mannenmodewinkel Only for Men merkt dat er op zaterdag rond sluitingstijd nog veel klanten in de winkels aanwezig zijn die hun winkelbezoek gehaast afronden. Om deze reden is besloten dat alle Only for Men winkels per 30 maart geopend zijn tot 18.00 uur. Op deze manier krijgen de klanten meer tijd om rustig te winkelen.

Naast het service aspect merkt Only for Men dat steeds meer klanten later op de dag komen winkelen. Iedereen heeft het tegenwoordig druk en ook het weekend zit vol gepland met bijvoorbeeld sporten en huishoudelijke taken. Je ziet hierdoor een toeloop van bezoekers later op de dag. Op deze consumententrends moet je als mannenmodewinkel inspelen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.