Stadsbierhuys De Waag heeft het terras vernieuwd. Op de eerste lentedag staan nieuwe stoelen, tafels en parasols voor de deur van het bekende horecabedrijf.

Eigenaar Roy Kappert laat op Facebook weten klaar te zijn voor het aankomende terrasweer. ‘Een heel nieuw comfortabel terras. Nieuwe parasols, tafels, markies en heerlijke terraskussens in onze stoelen. 100 Procent genieten bij De Waag’.

Vanaf het terras van De Waag heb je zicht op het stadhuis en een inkijk in de Roggestraat. Met het vernieuwen van het terras krijgt Doesburg er weer een terrasimpuls bij. De stad leent zich prima voor terrasbezoekers, zeker nu het aantal stadsbezoekers de laatste jaren toeneemt.

Stadsbierhuys De Waag is een grand-café dat al sinds 1478 is gevestigd in dit historische pand in de Doesburgse binnenstad.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.