Edelsmederij Tobias bestaat 10 jaar. De speciaalzaak in de Kerkstraat heeft vanwege het jubileum een 14 karaats gouden sieradenset met diamanten gemaakt.

Het gaat om een uniek exemplaar en weerspiegelt het vakmanschap en de ervaring van de 34-jarige Tobias Verschoor. Het jubileumstuk is verkrijgbaar in de winkel in de Kerkstraat 14.

De twaalfjarige Tobias groeit op met een vader als goudsmid. Als kleine jongen maakt hij al op jonge leeftijd zijn eerste ring. Tobias Verschoor: ‘Mijn vader en ik maakten samen een mal en daar kwam mijn eerste ring uit. De volgende dag ging ik er heel stoer mee naar school. Kijk eens wat ik gemaakt heb! Iedereen moest het zien en horen, zó trots was ik’.

En nog steeds is de inmiddels 34-jarige Doesburgse edelsmid trots op zijn unieke zelfgemaakte sieraden. Dit jaar viert Edelsmederij Tobias alweer het tienjarig bestaan. Met een feestje in de winkel voor iedereen. ‘Want mijn team en ik zijn trots op onze klanten. En dankbaar voor het vertrouwen dat zij in ons hebben’.

Tobias Verschoor doet na de middelbare school de opleiding voor gediplomeerd goudsmid in Schoonhoven. Na enkele jaren ervaringen op te hebben gedaan als verkoper in sieradenwinkels, zet hij de grote stap naar een eigen zaak.

Tobias: ‘Ik was toen nog maar 24 jaar oud en het was midden in de crisisjaren, toen de sieradenwinkel in Doesburg vrij kwam. Toch wist ik het meteen. Hier wil ik een eigen zaak beginnen! Het was keihard werken maar ik heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van.’

Vaste klanten weten al lang dat ze bij Edelsmederij Tobias terecht kunnen voor kundig advies en het laten vervaardigen van persoonlijke sieraden. Maar ook voor onderhoud en reparatie van horloges en sieraden ben je bij hem aan het goede adres.

In eigen atelier wordt elk sieraad zorgvuldig, deskundig onder handen genomen. Dat zie je als je zelf een bezoek brengt aan deze speciaalwinkel in het hart van Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.