Doesburg Optiek in de Meipoortstraat in Doesburg voert sinds kort brillen van het merk Ba&sh. Het gaat om brillen voor de moderne vrouw die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Elegantie, sprankelend en op en top vrouw. Dat is wat de Ba&sh brillen uitstralen, zo laten Esther en Edwin Teunissen, die de zaak per 1 december hebben overgenomen, van Doesburg Optiek weten.

In de brillencollectie van Ba&sh smelten verschillende trends samen tot één geheel, net als de namen van de twee ontwerpers Barbara en Sharon.

Ba&sh is er voor de moderne vrouw en de brillen weerspiegelen al haar aspecten: sprankelend, positief en ongedwongen. In de collectie vind je dan ook vele brillen die vrouwelijkheid ademen, maar toch allemaal uniek in hun soort zijn. Voor elke vrouw is er dus wel een passende Ba&sh bril te vinden.

Ga je bijvoorbeeld voor een klassieke, ingetogen look? Dan passen de smalle, verfijnde monturen. Of wat dacht je van een pilotenbril met een dubbele neusbrug? Of misschien een breder, steviger montuur? Welk model je ook kiest, elke bril is gemaakt voor vrouwen bij wie elegantie in het bloed zit.

Ba&sh biedt de monturen aan in de meest vrouwelijke kleuren die jouw persoonlijkheid onderstrepen. Van lichtroze en crèmekleurig tot gouden, zilveren en zwarte monturen. Ga je graag een stapje verder? Voor een ultra feminiene look kun je ook kiezen voor een gebloemde print.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.