Only for Men voert actie voor bestrijden prostaatkanker

Only for Men maakt zicht sterk voor Mannen voor Mannen Stichting, een organisatie die geld inzamelt voor onderzoek naar prostaatkanker. De kledingketen met hoofdwinkel in Doesburg houdt een loterij voor Mannen voor Mannen Stichting.

Om deel te nemen aan de loterij, kunnen alle klanten van Only for Men loten kopen van 17 tot en met 30 december en kans maken op mooie prijzen. De loten zijn verkrijgbaar in alle winkels van Only for Men en een lot kost maar 2 euro. Dit geld gaat volledig naar de Mannen voor Mannen Stichting.

Only for Men verloot zelf vele prijzen. Zo maakt men kans op een A-Dam Underwear boxer, een bierproeverij voor 10 personen van bierproeven.nu, een 10-rittenkaart voor bioscoop Kinepolis, een compleet SnowWorld arrangement voor 4 personen, een geheel verzorgd diner bij sterrenrestaurant Da Vinci in Maasdracht en tot slot een complete outfit ter waarde van 500 euro bij Only for Men.

Iedereen met een lot maakt kans op deze prijzen. Op 7 januari vindt er een grote trekking plaats en daarna wordt zo snel mogelijk contact opgenomen met de gelukkige winnaars.

De complete opbrengst gaat naar de Mannen voor Mannen Stichting. Only for Men zet zich middels deze stichting in voor het goede doel, omdat er ruim 10.000 mannen per jaar prostaatkanker krijgen. Uiteindelijk overlijden er ruim 2.500 mannen aan deze ziekte. Only for Men heeft de Mannen voor Mannen Stichting in het leven geroepen om zich hier hard voor te maken. De opbrengsten van de loterij worden volledig gedoneerd aan de Mannen voor Mannen Stichting.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg, Bennie’s Barber Shop en Djoke.nl.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑