Wie in december aankopen doet met de Doesburgse Dukatenpas, spaart dubbele dukaten. Daarnaast is er nog een winactie waarmee extra dukaten te winnen zijn.

Bijna 30 winkels in Doesburg werken met de Doesburgse Dukatenpas. Het aantal dukaten dat je ontvangt per besteed bedrag verschilt per winkel. De waarde van een dukaat is bij iedere winkel gelijk, namelijk 0,01 euro. De gespaarde dukaten zijn vrij te besteden bij de deelnemende bedrijven.

In de maand december spaar je dubbele dukaten. Wie nog geen Dukatenpas heeft, kan die bij de deelnemende bedrijven kopen voor 3,50 euro per stuk. Bij aankoop van de pas staan al 100 Dukaten als tegoed genoteerd.

Naast de actie met dubbele dukaten is er ook een winactie. Het gaat om het afmaken van de slagzin ‘Ik spaar graag Doesburgse dukaten…..’.

Om deel te nemen aan de winactie kan een formulier worden opgehaald bij een van de deelnemende bedrijven en zit formulier kan geleverd worden bij de deelnemende bedrijven of de rode ton op de driesprong.

De trekking van de winactie is op 31 december en de winnaar krijgt een persoonlijk bericht en krijg zijn Dukatenpas flink aangevuld.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg, Bennie’s Barber Shop en Djoke.nl.