In het karakteristieke pand aan de Koepoortstraat nummer 12, waar nu Vallermosa is gevestigd, opent Jurgen Nijland samen met zijn partner Mariëlle Witjes medio februari de deuren van Proeverij De Stadstuin.

‘In januari zal Vallermosa de sleutel overdragen, waarna wij binnen enkele weken de zaak zullen restylen tot ons horecaconcept’, aldus Nijland, die eerder werkte voor de Doesburgse zaken Het Arsenaal en De Waag.

De geboren en getogen Doesburger wil met een verfrissende kijk op gastvrijheid en beleving zijn gasten laten genieten van de unieke mogelijkheden die het pand en de rustig gelegen stadstuin aan de achterzijde bieden.

Nijland hierover: ‘De Stadstuin wordt een ontmoetingsplek waar je afspreekt met andere mensen of alleen even binnen stapt voor een goede kop koffie bereid door de vakman of vrouw. Wij willen met een informele sfeer een laagdrempelige plek creëren waar je je echt welkom voelt en waar geregeld iets leuks georganiseerd wordt. Met een goede en brede wijnselectie, uitgebreide keus in speciaalbieren en een heerlijke lunch en borrelkaart, willen wij het bijzondere bereikbaar maken’.

Proeverij De Stadstuin is nog op zoek naar vakmannen en vrouwen voor zowel de bediening als de keuken. Wie interesse heeft, kan mailen naar info@stadstuindoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg, Bennie’s Barber Shop en Djoke.nl.