Het open podium van 7 januari in Gasthuiskerk Doesburg biedt vanaf 14.30 uur zoals vaker veel afwisseling. Als eerste maakt de ‘Jaap Visser van Apeldoorn’, Henk Bogaard zijn opwachting.

Bogaard speelt in geheel eigen stijl een aantal eigen geschreven Nederlandstalige liederen. Daarna is het in elk twee sets afwisselend de beurt aan Pleun Sluiter en haar koor Quatre Voix en De Managerz.

Quatre Voix zingt een breed repertoire aan nummers, van pop tot klassiek en wereldmuziek. De Managerz brengt Nederlandstalige popmuziek over alles wat de moderne man bezighoudt.

De Gasthuiskerk sessieband begeleidt deelnemers aan het maandelijkse open podium die vooraf een te spelen of te zingen nummer hebben doorgegeven. Wilt u zelf ook een keer meedoen, of heeft u kennissen, familieleden of vrienden waarvan u vind dat die de stap ook maar eens moeten wagen? Op de website van Gasthuiskerk Doesburg vindt u meer informatie en kunt u zich opgeven.

Op de eerste zondag van de maand, de Doesburgse Culturele Zondag, biedt de Gasthuiskerk van 12.00 tot 17.00 uur een programma met exposities en live-muziek, soms aangevuld met een stadsvertelling of een extra culturele verrassing. Stadsvertellingen beginnen steeds om 12.30 uur. De live-muziek start om 14.30 uur en bestaat uit een open podium en een jamsessie. Op 7 januari is er geen expositie en geen stadsvertelling. De toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.