Verdien geld met opruimen vuurwerk in Doesburg op 2 januari

Om Doesburg snel weer te ontdoen van afgestoken vuurwerk is er op dinsdag 2 januari een grote opruimactie. Wie vuurwerkafval inlevert, krijgt 0,50 euro per volle vuilniszak.

De actie is een initiatief van de gemeente Doesburg en Circulus-Berkel en heeft als doel om de wijken op een veilige manier vrij van vuurwerk te maken. De binnenstad zal ook snel weer aantrekkelijk worden voor toeristen en andere bezoekers.

De volle vuilniszakken met vuurwerkafval kunnen op dinsdag 2 januari tussen 13.00 en 16.00 uur worden ingeleverd bij het nieuwe Recycleplein aan de Parallelweg Den Helder 4 in Doesburg.

Voor iedere volle zak vuurwerkafval geeft de gemeente 0,50 euro. Belangrijk is om de milieupas mee te nemen omdat je hiermee toegang krijgt tot het Recycleplein.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑