Het OpenCoffee Doesburg-seizoen gaat weer van start. Na twee maanden zomerreces staat de eerste bijeenkomst van OpenCoffee Doesburg op woensdag 4 september weer op het programma. Plaats van handeling is zoals voorheen weer bij Gasthuis du Soleil in de Gasthuisstraat 8 in Doesburg.

 

OpenCoffee Doesburg is een maandelijkse informele ontmoetingsplaats voor ondernemers en ondernemende werknemers uit Doesburg en omgeving om ervaringen en ideeën te delen, het netwerk te vergroten en onder het genot van een kop koffie de (lokale) ondernemerszin te vergroten.

 

‘In de ruim 3 jaar dat OpenCoffeeDoesburg wordt gehouden weten steeds meer dan 50 ondernemers de weg te vinden naar het Gasthuis du Soleil en heeft het bij vele ondernemers  een vaste plek in de agenda verworven’, aldus Jan Strating namens OpenCoffee Doesburg.

 

OpenCoffeeDoesburg vindt steeds de eerste woensdag van de maand plaats van 8.30 tot 10.30 uur bij het Gasthuis du Soleil, gelegen aan de Gasthuisstraat 8 te Doesburg. De toegang is gratis.

 

Aanmelden is niet verplicht maar wel handig voor de organisatie en is mogelijk via www.opencoffeedoesburg.nl