Opera Gelderland Oost brengt op zondag 31 maart om 15.00 uur in de Gasthuiskerk onder leiding van Frank Litjens een programma met prachtige operamelodieën ten gehore. Dit keer met als titel Opera Con Intermezzo.

Het operakoor bestaat uit enthousiaste zangers en zangeressen die dit keer ondersteunning krijgen van violiste Anneke Jansen. Zij zorgt samen met haar pianist voor een aantal muzikale intermezzo’s. Het koor zingt werk van Mozart, Rossini, Verdi en andere componisten; met de nadruk op het schitterende werk van Verdi.

De leden van het koor komen behalve uit de Liemers uit Apeldoorn, Arnhem, Bemmel, Dieren, Doesburg, Doetinchem, Doorwerth, Epe en Netterden. Frank Litjens dirigeert vanaf 1995 bij Opera Gelderland-Oost. Hij volgde de opleiding Schoolmuziek en koordirectie aan het Arnhems Conservatorium.

Daarna vervolgde hij zijn opleiding bij Cees Rotteveel in Tilburg, Jos Leusink en Jos Vermunt in Zwolle. Op dit moment is hij verbonden aan Het Velper Bach Ensemble, Deventer Musical en ook aan kamerkoor Kallíope.

Tickets zijn te bestellen via www.gasthuiskerkdoesburg.nl en kosten 17,50 euro per stuk.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.