Beinum en Binnenstad vragen om deelname Opschoondag

Wijkraad Beinum wil werk maken van de jaarlijkse opschoondag. Dit landelijke initiatief vindt zaterdag 12 maart plaats. De wijkraad roept inwoners van Beinum op mee te helpen de wijk schoon te maken. Ook Wijkraad Binnenstad Doesburg doet mee aan de landelijke schoonmaakdag.


Gewapend met prikstok wil de wijkraad Beinum met enthousiaste wijkbewoners de wijk ontdoen van zwerfvuil en andere troep. Voorzitter Jelle Koning van de wijkraad roept wijkbewoners op te helpen.


Vanaf 09.30 uur is iedereen die wil helpen welkom op de school De Wetelaar aan de Zanderskamp. Gestart wordt met een bak koffie. ‘Aansluitend gaan we de wijk in om zwerfvuil te verzamelen. Voor materiaal wordt gezorgd. Rond het middaguur zijn we weer terug en staat de lunch klaar’, aldus Koning.


Ook Wijkraad Binnenstad Doesburg laat weten mee te doen aan de Nationale Opschoondag. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@wrbinnenstaddoesburg.nl. Verzamelpunt voor de inwoners van de binnenstad is de school Horizonstad.


Update 01-03-2011: Ook de wijkraden Noordelijk Molenveld en Buurtschap Noord Oost doen mee aan de Nationale Opschoondag. Molenvelders verzamelen om 09.30 uur in De Bongerd en zwerfvuilprikkers in het buitengebied kunnen zich melden op de t-splitsing van de Grietstraat.

3 reacties

  1. Robert Slotboom

    Afgelopen zaterdag wandelde ik langs Ubbink richting het water waar de overslaghaven is gepland. Daar moet je eens een kijkje nemen als je zwerfvuil wil zien. Na het hoge water is daar een tapijt van gekleurd plastic ontstaan.

  2. Frans

    En Robert wat denk je er aan te gaan doen? Deelnemen aan opschoondag?

  3. Robert Slotboom

    Ik denk er niet alleen aan, ik doe elke dag al iets. Verstandig winkelen en verantwoord met afval omgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑