Xycleservice in Doesburg houdt op zaterdag 7 en zondag 8 maart weer de jaarlijkse opstapdagen voor elektrische fietsen. Mensen die meer willen weten over elektrische fietsen of een proefrit willen maken, kunnen op 7 en 8 maart van 11.00 tot 16.00 uur terecht bij Xycleservice op het industrieterrein op Beinum.


Tijdens dit weekend kunnen bezoekers de meest verkochte, maar ook nieuwe merken en technieken, uitproberen door zelf een proefrit te maken op de aanwezige elektrischefietsen.

 
‘U kunt bij Xycleservice verschillende bekende merken uitproberen zoals Gazelle, die met een rijk uitgeruste stand, inclusief medewerkers, de modellen zal presenteren. Tevens kunt u, exclusief, als eerste de nieuwe Giant Easy met dubbele accu’s bewonderen en uitproberen. Ook Batavus, zal met meerdere modellen aanwezig zijn voor een uitgebreide proefrit’, aldus Camiel Banda van Xycleservice.

 

Banda vervolgt: ‘Maar ook het “handmade” MultiCycle uit Ulft met fietsen van 22 kilo inclusief accu, mag niet ontbreken en is ruim vertegenwoordigd. Ook staan er elektrische mountainbikes klaar om een proefrit mee te maken. Nieuw in het assortiment is het merk Votani met misschien wel de “stilste” middenmotor op de markt, voor een bijzonder lage prijs! Vergelijk de middenmotor van Bosch, Yamaha, Impulse en 8fun. Tevens zal het lifestyle merk Cortina zich presenteren. Zelfs voor de kids hebben ze bij Xycleservice hard gewerkt om een 24” kinderfiets om te bouwen tot een hypermoderne e-bike voorzien van alle snufjes en een actieradius van ruim 65 km’.

 

Tevens is er ook een ruim assortiment aan gebruikte elektrischefietsen om een testrit op te maken. Er is zelfs een primeur voor het vervoeren van elektrischefietsen achter een auto met een kogeldruk van maar 25 kg. Het gaat hier om een compact aanhangwagentje dat volledig opvouwbaar is en geschikt voor 2 of 4 fietsen.

 

De opstapdagen zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur en de koffie en thee staan voor klaar. Bezoekers kunnen zich laten informeren van fiets tot verzekering inclusief pechhulp onderweg of een fietsdrager voor achter op de auto. Voor meer informatie, Xycleservice, Leigraafseweg 33F, Doesburg, tel: 0313-412727, info@xycleservice.nl, www.xycleservice.nl.