Bariton Daniël Hermán Mostert en pianiste Heleen Vegter geven op dinsdagavond 22 januari om 20.00 uur een liederenrecital bij Podium Acanthus in Doesburg. Het thema van deze avond is “Invitation au voyage”.

Met dit Franse lied van Henri Duparc openen Daniël en Heleen het concert. De luisteraar wordt meteen meegenomen in een reis met diverse sferen door Europa. Gestart wordt in Frankrijk met liederen van Duparc en Fauré. Een uitstapje wordt naar Spanje gemaakt met Debussy’s “La puerta del vino” voor piano solo.

Met “Der Wanderer” van Schubert gaan we daarna op reis door Oostenrijk, om tenslotte in Engeland aan te komen met liederen van Roger Quilter. Deze misschien wat minder bekende componist heeft voornamelijk liederen gecomponeerd en heeft in Engeland veel invloed gehad op componisten uit zijn tijd.

De toegang tot dit concert kost 17,50 euro. Jeugd tot en met 15 jaar betaalt 8,50 euro. De toegangsprijs is inclusief koffie of thee in de pauze en een aangekleed drankje na afloop. Podium Acanthus is gevestigd in de Koepoortstraat 20 in de binnenstad van Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.