Zonnestudio Sun City staat te koop. Eigenaresse Augusta van Dijken is op zoek naar een koper nu ze zelf na 4 jaar iets anders wil doen.

‘Hoewel het lijkt dat dit bericht uit het niets komt, heb ik er lang over nagedacht. Ik ga altijd elke uitdaging aan, maar nu is het even tijd voor meer rust en tijd voor mijn gezin’, aldus Van Dijken.

Sun City wordt per direct ter overname aangeboden. In de zaak in de Helmichstraat staan drie zonnebanken, die te bezoeken zijn tussen 07.00 en 22.00 uur.

Van Dijken: ‘Door Sun City ter overname aan te bieden zal er voor de klanten voorlopig niks veranderen. De zonnestudio is nog steeds geopend voor geregistreerde klanten. Ook zal ik nieuwe klanten in blijven schrijven en blijf ik bereikbaar tot er een overname is’.

Sun City Doesburg zit aan de Helmichstraat op nummer4B. Van Dijken werkt met zonnebanken van verschillende topmerken als Ergoline en Luxura. Deze banken zijn speciaal gemaakt om verschillende huidtypen te kunnen behandelen en zo die mooie egale bruine kleur te creëren.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Augusta van Dijken via  www.suncitydoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.