De jury van de Hens van der Wal-vrijwilligersprijs, de jaarlijkse vrijwilligersprijs die in Doesburg wordt uitgereikt, is dit jaar overspoeld met aanmeldingen. Inmiddels zijn uit de waslijst van aanmeldingen 6 teams gekozen die in aanmerking komen voor de prijs. De Hens van de Wal-vrijwilligersprijs wordt op 10 december uitgereikt.

 

De jury van de Hens van der Wal-vrijwilligersprijs is dit jaar op zoek naar het beste, leukste, meest bijzondere vrijwilligersteam van Doesburg. Op de oproep zijn maar liefst 18 teams voorgedragen.

 

De jury zal vanuit alle aanmeldingen zes teams vanuit verschillende categorieën nomineren. Categorieën die te onderscheiden zijn, Sport, Cultuur, Zorg en Maatschappelijk. De teams en degenen die deze teams hebben aangemeld zullen persoonlijk bericht ontvangen of zij tot de zes genomineerden behoren.

 

Uiteraard worden alle teams en aanmelders persoonlijk uitgenodigd voor de uitreiking op woensdagavond 10 december. Vanwege de grote belangstelling die er dit jaar is, heeft de jury samenwerking gezocht met het Arsenaal. De uitreiking vindt dan ook bij het Arsenaal plaats en niet bij het Stadhuis zoals voorgaande jaren. Binnenkort zullen de genomineerden via deze weg bekend worden gemaakt.