Paaswandeling langs Doesburgse horeca

Onder de noemer “Proef Pasen” hebben vier horecazaken de handen ineengeslagen en organiseren op Tweede Paasdag een heerlijke stadswandeling. De wandeling is zo’n vier kilometer lang, gaat langs alle historische hoogtepunten van Doesburg en is geschikt voor het gehele gezin.

Tussen 12.00 en 16.00 uur kunnen wandelaars de route lopen. De route is op te halen bij één van de deelnemende horecazaken, wat dan ook direct je startpunt is. De deelnemende restaurants zijn: Brasserie de Poort, Eetcafé Bruut (voorheen Ongedwongen), Proeverij de Stadstuin en Stadshotel Doesburg.

De wandeling is geheel gratis en alle deelnemende restaurants op de route verwennen ook nog eens de wandelaars met iets lekkers van het huis. Onderweg zijn er tevens een aantal gouden eieren verstopt, met de lekkerste prijzen van de deelnemende restaurants.

Joost Smeltink (Stadshotel Doesburg) en Jurgen Nijland (Proeverij de Stadstuin) vertellen enthousiast: ‘We hopen dat we met deze opzet een activiteit in handen hebben die we als samenwerkende horeca structureel kunnen aanbieden’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China

4 reacties

 1. Gerrie Lukkasen

  Heren,
  Wat een leuk idee, wij gaan wandelen Tweede Paasdag!
  Succes

 2. Petra Kramer

  Wat een leuk idee!

 3. Joost Thieme

  Wat een leuk initiatief👍Wij wandelen mee🚶‍♀️🚶‍♂️

 4. Jacqueline Levisson

  Wat geweldig leuk. Doesburg: hou ik van. Veel succes met de voorbereidingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑