Het pand in de Meipoortstraat waar IJssalon Hendrick is gevestigd wordt in de winter gedurende 4 maanden te huur aangeboden. Dit biedt mogelijkheden voor een tijdelijke winkel in de Doesburgse binnenstad.

IJssalon Hendrick sluit zoals gewoonlijk eind oktober de zaak om vervolgens in maart de deuren weer te openen. Gedurende de maanden november, december, januari en februari staat het pand in de Meipoorstraat 24a te huur.

De wintersluiting van de ijssalon biedt ondernemers een mooie kans om hun formule voor 4 maanden lang uit te proberen in een periode waarin onder andere Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw vallen.

De werkgroep Vitalisering Binnenstad Doesburg laat weten dat met weinig risico zonder langdurende contracten er mogelijkheden liggen. En als het bevalt, is er elders in de stad mogelijk een geschikt pand om de onderneming voort te zetten.

IJssalon Hendrick is sinds 2012 gevestigd in de Meipoortstraat en wordt inmiddels gezien als een van de betere ijssalons van de regio. Eigenaar van de ijssalon is Henk Drost, die open staat om de ruimte gedurende de winterperiode te verhuren.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.