PlusFit in tv-programma ‘Mijn leven, Mijn gezondheid’ op RTL4

PlusFit uit Doesburg is binnenkort te zien in het RTL-programma ‘Mijn leven, mijn gezondheid’. Het programma wordt op zondag 19 oktober om 11.30 uur uitgezonden op RTL4.

 

In het programma komt de werkwijze van PlusFit aan de orde. ‘De vraag die centraal staat in het programma is: waarom bewegen goed is voor ouderen. Een antwoord op deze vraag is de werkwijze van PlusFit, hoe wij hier met oudere omgaan is op een respectvolle en bijzondere manier’, aldus Joey Pelkman namens PlusFit.

 

Met name de brug tussen fysiotherapie en bewegen/fitness komen in de werkwijze van PlusFit aan bod. Pelkman: ‘Het vergroten van de zelfredzaamheid en de mobiliteit. Daarnaast werd het digitaal testen ook nog eens belicht om optimale sturing te geven aan dit proces bij een ieder die aan zijn gezondheid wilt werken’.

 

De opnames bij PlusFit hebben afgelopen week plaatsgevonden. ‘Ze hebben de ruimtes gefilmd en twee werknemers die gepassioneerd hun werk doen. Zij geven antwoorden op de interviewvragen en vertellen over de werkwijze van plusfit. Hoe gaan wij nou om met ouderen en wat vinden wij belangrijk’, aldus Pelkman.

 

1 reactie

  1. Richard Kok

    Hier de beelden van de bewuste uitzending -> https://www.youtube.com/watch?v=5j5q3Kq3LWA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑