PlusFit in Doesburg en fysiotherapeut Marjolein van Suijlen hebben de handen ineen geslagen om geld in te zamelen voor het goede doel. Het gaat hierbij om een actie om de rechten, de positie én het leven van meisjes en vrouwen wereld te verbeteren.

De actie draait om Soroptimistclub Doetinchem, een organisatie met oog voor vrouwenrechten wereldwijd.

Belangstellenden kunnen een cadeau kopen waarbij de opbrengst voor het goede doel is in binnen- en buitenland. Een van de cadeaus is een massage van Marjolein van Suijlen. De massages vinden plaats bij PlusFit in Doesburg en duren ongeveer 30 minuten en zijn inclusief een kop thee na afloop.

De goede doelen dit jaar zijn projecten in onder andere Haïti, Kenia en Sierre Leone. Maar ook dichterbijhuis, zoals het Dushi Huis in Doetinchem. Het Dushi Huis is een thuis voor uithuisgeplaatste kinderen.

Wie een cadeau wil kopen, bijvoorbeeld voor Sinterklaas of Kerst, kan contact opnemen met Marjolein van Suijlen via mariekevansuijlen@solcon.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekEtos Doesburg en Restaurant China